Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń dla Soldiera ?

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam jedno pytanie:

A mianowicie, czy Scoped SOF AK74 to arktyczny AK74 ? Bo na M16 Scoped to arktyczny, ale na PL nie pisze nic o arktycznym skinie.

No i czy Scoped SOF Ak74 to po prostu AK z arktycznym skinem ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Arktyczny Skin to po 1 , po 2 to Ma mniej Strzałów niż zwykły ak74 , a po 3 wali wolniej i więcej z średniej odległości :P I tak dla mnie to gówno nie nadaje się do Gry ponieważ z bliska jakiś gunner cię zajdzie od tyłu i klapa -.- A chyba jeszcze można przybliżać jak w Sajperce ;P

1323684170-U451984.png
Opublikowano

No i czy Scoped SOF Ak74 to po prostu AK z arktycznym skinem ?

Nie, Scoped SOF AK74 to kolejna broń stworzona tylko w celu zarobienia kasy. Jest to broń na średnią odległość z opcją zoomu.

http://www.youtube.com/watch?v=9twKbEvw0XY

mrwsmg.png

Broń beznadziejna, nie warto tracić kasy na nią. Dodatkowo jeżeli chcesz kupić smg, to najlepiej kupuj wersje super/uber. Są dwa razy tańsze a dmg mają taki sam, różnica tkwi w nazwie, odgłosie oraz skinie.

Opublikowano

Dobra. Skoro nie polecacie tej broni, to jaką inną ? By była pro, waliła mocno i blisko i daleko. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie ma takiej, dla soldiera najlepsze zestawy to sr smg + lr pistol/smg. Nie kupuj broni z BC2 czy innych wymysłów.

Sr smg

srpsmg.png

+ lr smg

lrpsmg.png

Lub ewentualnie lr pistol, jeżeli masz dobrego cela ;)

lrppistol.png

Do tego jeszcze ręczny granacik i soldier jak malowany.

aigrenade.png

Opublikowano

ale tak ogolnie nie kupuj tych super extra pro m16 ak 74 bo tylko przeplacisz niczym sie nie rozna no chyba ze chcesz ale poplecam bronie uber i super na krotki dystans sa najlepsze zawsze przydatne

Opublikowano

Nie ma takiej, dla soldiera najlepsze zestawy to sr smg + lr pistol/smg. Nie kupuj broni z BC2 czy innych wymysłów.

Sr smg

srpsmg.png

+ lr smg

lrpsmg.png

Lub ewentualnie lr pistol, jeżeli masz dobrego cela ;)

lrppistol.png

Do tego jeszcze ręczny granacik i soldier jak malowany.

aigrenade.png

NIe zgadzam się z tobą ja na moich soldkach mam mnóstwo broni i innych wynalazków. Moim zdaniem najlepsze jest sr smg + lr pistol. Bo lr smg to gówno

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

NIe zgadzam się z tobą ja na moich soldkach mam mnóstwo broni i innych wynalazków. Moim zdaniem najlepsze jest sr smg + lr pistol. Bo lr smg to gówno

Czyli dokładnie tak jak napisałem, więc w czym się nie zgadzasz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...